Cum sa alegi o geanta frumoasa

0
193
Cum sa alegi o geanta frumoasa

Gentile sunt minunate. Ne ajuta sa caram lucruri esentiale, sa avem un look superb, dar o imbunatatire a garderobei, cu usurinta. Din nefericire, este greu sa gasesti ceva care sa arate bine si sa aiba un pret rezonabil.

Deseori, gentile nu sunt foarte confortabile ori foarte usor de purtat, chiar daca designul este ok. Desi, cele mai practice genti sunt oribile. Poate de asta o femeie are, in medie, 12 genti si isi cumpara una la fiecare 4 luni. Cum preturile lor nu sunt deloc mici si pot urca pana la cateva sute de lei, cred ca vrei sa merite investitia.

Iata cum alegi o geanta care nu-ti va omora umarii si va crea un echilibru perfect intre practicabilitate si stil.

Scop si Stil

Primul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este unde si cum vei folosi viitoarea geanta. Ce vei pune in ea? Ce imbracaminte vei asorta? In ce circumstante o vei folosi, spre exemplu daca iti cauti o geanta pentru iesit, probabil preferi un clutch. In schimb daca vrei ceva pentru purtat zi de zi, atunci trebuie sa fie ceva practic, dar cu bretele scurte si o nunata neutra. Pentru munca ar fi bine sa gasesti ceva care este destul de incapator pentru documente si laptop.

Forma corpului

In corcondanta cu scopul in care vom folosi geanta este important sa o alegem si dupa forma corpului

Forma gentii, ne sfatuiesc fashionisti, ar trebui sa fie proportionala cu corpul:

  • Femeile mici de inaltime par mult mai inalte cu genti mici, in caz contrar par mult mai scunde.
  • Femeile inalte si slabe (dupa mine pot purta orice ca oricum sunt niste norocoase) se pare ca par mai plinute (cine si-ar dori asta?) cu ajutorul unor genti mici si arata perfect cu genti de dimensiuni medii sau mari.
  • Femeilor mici le se recomanda o forma dreptunghiulara iar celor slabe si inalte o forma rotunda.

Un mic truc pentru a crea un bust mai opulent este sa purtati o geanta mica.

Odata ce ai stabilit forma si dimensiunea gentii, poti sa ti-o achizitionezi cu convingerea ca faci o alegere buna.

Daca esti intr-un magazin, probeaza-te in oglinda, nu uita ca parerea ta conteaza cel mai mult. In caz ca iti place mult ceea ce vezi, poti sa te indrepti deja spre casa de marcat.

Fiecare dintre noi are gusturi si nevoi diferite, dar pe langa toate acestea, cred, ca putem fi de acord ca ne dorim o geanta care sa ne tina si sa o putem folosi cat mai mult.

Cum-sa-alegi-o-geanta-frumoasa

Unele genti groaznice au anumite caracteristici pe care le poti evita:

  • buzunare inutile sau prea multe compartimente. E o buna idee sa poti organiza lucrurile in poseta ta, dar gandeste-te ca aceste buzunare nu sunt foarte incapatoare. Sau gasim genti cu buzunare foarte mari si gasim foarte greu lucrurile.
  • inexplicabil de grea. Nu cred ca vrei sa iti cauzezi o durere de spate din cauza posetei. O greutate mare inseamna chin pentru coloana ta si umerii tai. Evita acest tip de geanta.
    bretele subtiri, mici sau fragile. Bretele sunt extrem de importante in alegerea unei genti, daca breteaua este foarte subtine, umarul tau va fi ranit.
  • material de proasta calitate. Nu spunem ca toate gentile pe care le cumperi sa fie din piele, dar este important ca materialul sa fie placut la atingere, sa reziste la conditiile meteo si sa aiba un interior cu gust.

Cauta detalii precum calitatea fermoarului si detalii fine, deoarece gentile reprezinta frumusete si o sursa de bucurie pentru noi, femeile. De aici poti comanda online genti de calitatate: Chicbags Genti Dama.