De cate prosoape avem nevoie intr-o casa?

0
402
De cate prosoape avem nevoie intr-o casa...

Simti ca nu ai suficiente prosoape sau pe cele potrivite atunci cand ai nevoie? Poate ca dulapurile sunt pline de prosoape de diferite culori, dimensiuni si stiluri? L-am intrebat pe designerul de interior Laura Radu, cate prosoape ar trebuie sa avem in casa din fiecare tip.

Inventarul recomandat pentru necesarul de prosoape necesar.

Adulti: Patru prosoape de baie, doua de maini pe saptamana si doua de fata/zi.

Copil: Doua de baie, doua prosoape de maini pe saptamana si unul de fata pe zi.

Oaspetii: Unul de baie și maini pentru fiecare oaspete, plus un prosop de fata zilnic.

Daca aveti o piscina sau mergeti in mod frecvent la plaja, incercati sa aveti un stoc de 10 prosoape de plaja personale, plus cate un prosop mare de persoana pentru a va putea a aseza pe sezlong sau pe nisip.

Laura ne ofera un sfat pentru uzul casnic: luati in considerare frecventa spalarii atunci cand alegeti culoarea prosopului. Prosoapele albe trebuie sa fie spalati separat de prosoapele colorate. Pentru o intretinere mai ușoara, luati in considerare alegerea prosoapelor de aceeasi paleta de culori.

Organizarea unei bai nu este diferita fata de organizarea bucatariei sau a biroului dumneavoastra, in sensul ca exista multe elemente care necesita ordine. Cautati oportunitati de stocare intre corpuri de iluminat, unde puteti agata carligele sau rafturi și evitati aglomeratia, fie cu ajutorul coșurilor, fie depozitati lucrurile in dulap.

Exista multe modalitati de a depozita prosoapele la vedere. Unele au nevoie de o modificare chiar remodelare, dar unele sunt ușor de incorporat oriunde.

Iata cateva idei:

De cate prosoape avem nevoie intr-o casa...