Alegerea culorilor potrivite pentru prosoape

0
229
Alegerea culorilor potrivite pentru prosoape

Prosoapele in baie nu sunt doar o necesitate igienica, ci si o modalitate de a imbunatati spatiul. Atunci cand nu aveti timp si bani pentru a reda un alt aspect baii, un set prosoape baie poate fi folosit pentru a adauga un strop de culoare si de personalitate intr-o camera anterior plictisitoare.

Alegeti prosoape albe. Daca iti place aspectul simplu, prosoapele albe ar putea fi pentru tine. Prosoapele albe aduc la iveala aspectul unui hotel sau a unei bai spa, si se potrivesc perfect cu orice baie sau decor preexistent.

Prosoapele de culoare culoare dureaza mai mult si nu se estompeaza la fel de evident ca prosoapele colorate mai inchis.

 

Daca baia dvs. este de nuanta neutra, evitati prosoapele albe.

Alegeti prosoape colorate. Daca baia dvs. este in prezent neutra, prosoapele colorate sunt cel mai simplu mod de a adauga interes vizual. Si pentru ca exista atat de multe nuante disponibile, nu trebuie sa va opriti la o singura culoare.

Creati un efect de ombre cu prosoapele dvs. de baie de diferite dimensiuni in diferite nuante de aceeasi culoare.

Daca baia dvs. este deja colorata, gravitati spre culori mai proaspete ale prosopului.

Cautati modele amuzante. Sabloanele cu design arata un interes foarte mare si sunt o modalitate excelenta de a lega impreuna diferitele nuante ale baii. Asociati tonurile existente deja in baia dvs. cu prosoape care au acele tonuri de culoare in model.

Folositi prosoapele florale pentru a va oferi baii o senzatie vintage. Prosoapele florale nu sunt doar pentru baia bunicii tale; acestea sunt, de asemenea, o modalitate excelenta de a va perfectiona baia intr-un stil chic. Nu amestecati modelele florale, deoarece acest lucru va fi coplesitor vizual.

Daca baia dvs. este gri, adaugati prosoape de baie pentru a evidentia culoarea actuala a baii, iar daca baia este alb-negru, atunci prosoapele roz vor oferi un fler feminin.

In cazul in care baia dvs. este violet, adaugati prosoape de culoare maro pentru a aduce un ton calduros.

Fiti constienti de dimensiunea baii. Baile mici pot arata cu usurinta inghesuite, iar prosoapele de baie colorate pot crea aspectul unei bai mici in una chiar mai mica. Asa ca intr-o baie mica, folositi nuante neutre pentru prosoapele dvs; ele vor face ca baie sa arate mai mare si mai deschisa. Si aveti grija la dimensiunea acestora, posibil o sa aveti nevoie de prosoape mai mici, prosoapele supradimensionate, de obicei nu se potrivesc pe carligele in bai mici.

Alegeti culori intunecate si indraznete pentru baile mai mari. Vor face baia sa arate mai intim.

Cautati prosoape care se potrivesc cu stilulul ales deja pentru baie, spre exemplu, daca in baie este un aspect maritim, atunci cautati prosoape cu un model de palmier sau de scoici.

Inspirati-va de pe internet, Pinterest este locul perfect este locul perfect pentru a cauta idei de decorare in baie. Daca doriti sa va achizitionati prosoape, asigurati-va ca achizitionati o mare varietate de dimensiuni. Fiecare baie trebuie sa fie dotata cu prosoape de baie, prosoape de mana si carpe de fata.

Prosoapele de baie sunt in general de 69 x 132 cm si sunt preferate dupa dusuri.

Prosoapele de 89 x 152 cm sunt ideale pentru persoanele care prefera sa se acopere dupa dus.

Prosoapele de mana sunt de 41 x 76 cm si sunt prosoape de zi cu zi pentru stergerea mainilor.

Carpele de spalat sunt de 33 x 33 cm si sunt ideale pentru curatarea in interiorul si in exteriorul dusului.

Achizitionati cel putin patru din fiecare prosop sau alegeti un set prosoape baie iar daca aveti vizitatori, suplimentati numarul acestora.