5 tendinte de primavara/vara pentru barbati

0
247
5 tendinte de primavara vara pentru barbati

Cand vine vorba de tendintele barbatilor, exista abateri de la normalitate ce duc parca la un carnaval. Asta nu inseamna ca nu puteti purta piese must-have aparute recent in fashion. Deci, urmatorul articol va indica care dintre tendintele de primavara/vara din care va puteti inspira in siguranta si care privirile exigente sunt, probabil, pentru.

Baretele

Este greu de crezut ca chiar beretele sunt o tendinta, dar c’est la mode. Daca simtiti ca nu vi se poriveste, atunci palariile sunt o alternativa excelenta. Palariile sunt, de asemenea, practice, in special in timpul verii, protejandu-ne atat gatul, cat si fata de soare.

palarii-barbati

Renuntati la culorile clasice

Aspectul cromatic este important si de impact, atrage mai mult decat crezi. Evitati sa combinati culorile aprinse, doar daca lucrati la un centru de copii. Purtati in schimb culori pastelate, mai ales daca aveti tenul mai inchis. Daca nu, puteti la un articol de imbrcaminte pastel sa adaugati un articol de culoare contrastanta din aceeasi familie de culori.

Culori-pastel

Aricole-imbracaminte-pastel

 

Anii 80’ – 90’ revin

Moda anilor trecuti a reinviat cu ajutorul designerilor, ce au introdus camasile colorate, hawaii. Se pot purta cu un tricou alb sau cu un sacou casual, blugi sau pantaloni casual.

Alege o pereche de pantaloni casual barbati slim de la Fashion4men la pret avantajos

camasi-colorate-barbati

Camasi-barbati-vara

Ochelari de soare
Când vine vorba de ochelari, designerii par sa fi prins bug-ul de la sfarsitul mileniului, cu cadre mai mici si lentile patrate. Nu sunt intotdeauna cea mai buna decizie, de aceea puteti purta ochelarii anilor 70’ de dimensiuni mai mari. Ochelarii trebuie alesi in functie de formei fetei, dar esteticul supradimensionat se potriveste celor mai multi oameni.

ochelari-barbati-supradimensionati

Outfitt alb
Amintiti-va ca tendintele functioneaza mai bine pe podium si Instagram decat in viata reala? Daca nu stati pe o plaja sau filmati intr-un videoclip muzical, o tinuta in alb este palida si deloc practica.

Purtati in schimb culori tonale, dar nu alb, evident. Prima regula a tonului este sa ramâi la culorile pe care le stii.
A doua regula pentru un aspect tonal de top este sa va modificati texturile. Amestecati un ansamblu monocromatic cu tesaturi diferite pentru a atrage ochiul. De exemplu, o jacheta marina, alaturi de o pereche de pantaloni marini, din catifea.

Tinute-monocramatice