De ce am ales o firma de dezinsectie

0
270
Firma Dezinsectie Bucuresti

Gandacii si acarienii prezenti in locuinte pot transmite virusuri sau bacterii care produc boli serioase oamenilor. In acest caz este recomandat sa te ocupi de aceasta problema si sa scapi de acesti daunatori.

Cand esti pus intr-o situatie de genu, ai tendinta de a incerca sa o rezolvi singur. Asa ca am apelat la prieteni, rude si internet sa gasesc solutii rapide si naturale.

1. Condimentele proaspete nu sunt deloc pe placul insectelor, asa ca am pus cateva ghivece langa fereastra bucatariei cu busuioc, oregano, menta si le-am decorat cu scortisoara. Rezultatul: mancare delicioasa, dar gandacii nu erau deranjati de mirosul plantelor. Ma gandesc ca aceasta solutie este pentru furnici, molii sau alte insecte mici.

  1. Auzisem de puterea uleiurilor esentiale, asa ca am investit o suma frumusica in ulei de lavanda, ulei de cedru, portocala si le-am folosit conform instructiunilor. Am pulverizat si am tot asteptat rezultate, insa nimic, din pacate. Mirosul din casa s-a schimbat si imi placea enorm, dar faptul ca inca misunau micii intrusi m-a deranja la culme.
  2. Sfatul mamei otet cu sare. Nu am avut cum sa nu urmez sfatul ei, dupa ce mi-a facut o intreaga prezentare. Atat sarea, cat si otetul sunt mari dezinfectanti, pot indeparta insectele si ouale acestora. Zis si facut; am pregatit solutia intr-un recipient cu pulverizator, eram pregtita si bine antrenata deja. Am dat si am dat pana am ajuns sa detest mirosul de otet. Rezultat: ZERO.
  3. Dupa aceasta etapa, am folosit toate marcile de spray-uri chimice si insecticide organice pe care le-am gasit in magazin.

Problema de infestare era atat de mare incat nici asta nu a ajutat. Eu asa gandaci incapatinati nu am mai vazut.

Cand am vazut ca nimic nu functioneaza, am hotarat sa apelez la o firma de dezinsectie. Nu credeam ca aceste firme vin si in apartamente, dar solutiile dezinfectante pe care le folosesc pentru eliminarea daunatorilor nu sunt periculoase pentru oameni, copii sau animale.

Firma Dezinsectie Bucuresti

Am cautat o firma cu experienta, care sa aiba autorizatie de mediu si sa ofere garantie de calitate. Am gasit toate acestea la firma de deratizare, dezinfectie si dezinsectie DDD93. Inca de la inceput comunicarea a fost foarte buna, mi-au prezentat in detaliu cum decurge totul, ce tratament vor folosi si cum sa pregatesc apartamentul pentru proces.

Dupa 2 saptamani au revenit sa se asigure ca au fost eliminate chiar si ouale deja incubate.

Au trecut 3 luni si nu mai am nicio insecta sau vreun gandac. Regret ca am trecut prin toate astea si nu am apelat de prima data la specialisti in dezinsectie. Uneori este bine ca o echipa specializata sa-si faca treaba.

Firma de dezinsectie m-a scutit de neplacerile daunatorilor si de bani risipiti, deoarece folosind tot felul de  spray-uri cheltuiam fara rost.